Trinus 400

Et lufttelt som Trinus 400 er både nemt, rummeligt og hurtigt at have med på rejsen.

Takket være de fantastiske lyspaneler og det rummelige opholdsrum er Trinus 400 det perfekte rejselufttelt til hele familien.

Teltet har gode udvidelsesmuligheder på begge sider med Ventura Air Annex. Velkendte Isabella materialer og unikke funktioner giver den bedst mulige udendørs oplevelse. Med trækstopperen kan Trinus 400 teltet ubesværet tilsluttes campingvognen, og det lille frontsolsejl gør, at teltet opleves som meget rummeligt. Støttestænger og et avanceret luftsystem gør Ventura Air Trinus 400 meget stabilt og pålideligt som din rejseledsager.

FORDELE

Størrelse: D 260 x B 400

Vægt: 32,6 kg

Detaljer: Lyspaneler i taget, gardiner og gardinstænger, trækstopper, Advanced Air System, verandastænger, klæbebåndsløsning til LED strips, lommer til barduner, reflekterende barduner, døre med ventilationsnet, dobbeltvulst, dobbelt luftpumpe, alu-støttestænger, fiberstang til solsejl, klargjort til solsejl.

Ekstraudstyr til montering: Air Annex kan fastgøres på begge sider, monterbart gulv, termoloft

Cito 350

Elegant og buet lufttelt til campingvogn med stort lysindfald og udvidelsesmuligheder.

Store vinduer og dobbelte lyspaneler i taget gør CITO 350 luftteltet meget lyst og rummeligt. Med Cito 350 får du en sikker og pålidelig ledsager med på rejsen. Den unikke trækstopper langs siden af campingvognen sikrer tæt tilslutning til campingvognen.

Takket være dobbeltvulsten kan Cito 350 fastgøres til både campingvogne og markisekasser på autocampere. Ventura Air Cito 350 modellens unikke funktioner giver dig den bedst mulige udendørsoplevelse.

FORDELE

Størrelse: D 260 x B 350

Vægt: 30 kg

Detaljer: Dobbelte lyspaneler i taget, gardiner og gardinstænger, trækstopper, Advanced Air System, verandastænger, klæbebåndsløsning til LED strips, lommer til barduner, reflekterende barduner, døre med ventilationsnet, dobbeltvulst, ekstra luftrør til et stærkere tag, dobbelt luftpumpe, alu-støttestænger.

Ekstraudstyr til montering: Air Annex kan fastgøres på begge sider, ekstra lofts alu. stænger til ekstra opstramning af tag, monterbart gulv, termoloft

Vivo

Kompakt og smart deltelt til både campingvogn og autocamper.

Med sin elegante og enkle form er Vivo lufttelt det perfekte valg til korte ferier i den frie natur. Vivo teltet er utroligt nemt at stille op og ligeså nemt at forvandle til et åbent solsejl for at skabe skygge under dit solrige eventyr. Trækstopperen sikrer perfekt tilslutning til campingvognen, og med dobbeltvulsten kan teltet fastgøres både til campingvogn og autocamper.

Vivo er din perfekte rejseledsager, der har alt, hvad du behøver for at holde ferie i den frie natur. Med Vivo luftteltets isyede gardiner, en bred åben front/brede åbne sider og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med det samme. At rejse sammen med et Vivo lufttelt er både sjovt og bekvemt takket være teltets lette konstruktion, form og smarte look.

Ventura Air Vivo fås i to størrelser.

Vivo med blå markering er til campingvogne med en vulsthøjde på 255 cm og Vivo med orange markering er til autocamper med en vulsthøjde på max 270-290 cm. 

FORDELE

Størrelse: D 260 x B 300 cm

Højde 1: Campingvogne på 255 cm.
Højde 2: Autocamper på 270-290 cm

Vægt: 22,4 kg

Detaljer: Dobbelte lyspaneler i tag, aftagelig front (lynlås), sidedøre/- vinduer med ventilationsnet, isyede gardiner og mulighed for at rulle hele fronten til side, Advanced Air System, trækstopper med luft mod campingvognen, klæbebåndsløsning til LED strips, velkendte Isabella materialer, reflekterende barduner, lommer til barduner, dobbeltvulst, dobbelt luftpumpe, 50 cm udhæng.

Ekstraudstyr til montering: monterbart gulv

Simplex

Sporty og enkelt lufttelt til både campingvogn og autocamper.

Simplex teltet er både lyst og rummeligt og derfor det perfekte rejsetelt til udendørs campingeventyr. Muligheden for højdeindstilling gør Ventura Air Simplex modellen velegnet til næsten alle friluftseventyr. Lyspanelerne i taget, sovekabinen og muligheden for frontsolsejl er blot nogle af de fantastiske funktioner, der gør Simplex unik.

Simplex lufttelt har alt, hvad du behøver for at holde en fantastisk ferie i den frie natur. Med Simplex modellens monterede gulv, isyede gardiner og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med samme. Du får den perfekte base, når du har en Ventura Air Simplex med på rejsen.

Højde 1: Til køretøjer på mellem 180 og 220 cm.

Højde 2: Passer til køretøjer på mellem 230 og 265 cm

FORDELE

Størrelse: D350 x B320 cm

Højde 1: Mellem 180 og 220 cm.
Højde 2: Mellem 230 og 265 cm

Vægt: 29,4 kg

Detaljer: Aftagelig front (lynlås), to bagdøre med ventilationsnet, justerbar højde, monteret gulv, sovekabine i åndbart materiale med ventilationsnet, Advanced Air System, isyede gardiner, klæbebåndsløsning til LED strips, lyspaneler i tag, velkendte Isabella materialer, reflekterende barduner, lommer til barduner, monterbart gulv i tilslutningsdel, dobbeltvulst, dobbelt luftpumpe, klargjort til solsejl.

Ekstraudstyr til montering: Simplex solsejl, vulst til freestander-mulighed