Isabella fortelte              

 

                                                     

 

Vi forhandler både Isabella og Ventura fortelte. Teltene kan ses nedenfor.

 

 

Fortelte

Når du er på camping, er det ofte i forteltet, du bruger mange timer. Dit fortelt er både dagligstue og spisestue, opbevaringsrum og mødested. Derfor er det helt afgørende, at du vælger det rigtige fortelt til dine campingbehov.

I Isabellas kollektion finder du alle typer af fortelte, hvad end du søger et fastligger fortelt, et rejsefortelt eller et helårsfortelt. Vi tilbyder desuden fortelte, der er specialdesignede til mindre campingvogne. Og du kan altid regne med den velkendte Isabella kvalitet: testet og afprøvet i mere end 60 år.

Penta Flint.

Penta Flint har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt– en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Det sandfarvede tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Flint til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i. Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon, betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen.

Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Flint hele året. 

Penta Flint er en del af stilkonceptet Flint – hvilket betyder en grålig farveholdning inspireret af flint som materiale.


Leveres standard med: Gardinsæt Collage Blue, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.A-mål fra 850 til 1350

 

Prisma Seed

Fleksibelt standtelt med mange indretningsmuligheder.

Prisma Seeds fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør modellen til det ultimative fastliggertelt. Prisma Seed er lavet i acryl, som er åndbar og vedligeholdelsesvenlig. Fronten kan flyttes tilbage, og med ekstratilbehør får du et opholdsrum med en overdækket terrasse.

De store vinduespartier sikrer, at Prisma Seed er et lyst og indbydende fortelt, der inviterer til mange gode timer. For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma Seed udelukkende med MegaFrame stel.

Ønsker du at bruge Prisma Seed som helårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikre ekstra god stabilitet i ydersæsonerne.

Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, Hjulafdækning, understykke, telttaske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.


Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, Hjulafdækning, understykke, telttaske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. A-mål fra 950 til 1225 cm

 

Commodore Dawn eller North

Commodore er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping, og nyder at have god plads i forteltet. Store panel-opdelte panoramavinduer gør Commodore til et venligt opholdsrum med et unikt lysindfald.

Der er god mulighed for at bevare et godt indeklima i forteltet, idet Commodore -modellen har myggenetvindue med folieklap i begge gavle, samt en integreret topudluftning i midten af fronten.

Commodore fås både som Dawn- og North-model. 
Commodore Dawn er en del af Dawn kollektionen, som er ­inspireret af det disede morgenlandskab og har en mild og afdæmpet tone­-i-tone farveholdning. 
Commodore North er en del af North kollektionen, hvor de afdæmpede farver har klare referencer til den nordiske natur.

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Sand (Dawn), Cube Creme (North). Verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, Typhoon stormopspænding, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 

Commodore fås i A-mål fra 850 - 1225.

 

Ambassador Dawn

Med mere end 30 år på markedet forpligter navnet ”Ambassador” som værende det ultimative rejsetelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder. 

Ambassador Dawn har myggenetvindue i begge gavle, og er fremstillet i Isacryl for at sikre et godt indeklima. Taget er belagt på ydersiden og har en mønstret inderside, hvilket minimerer kondens­dannelse.

For at få give et godt lysindfald og sikre, at forteltet er et lyst og venligt opholdsrum har ­Ambassador Dawn store panel-opdelte panoramavinduer i fronten.

Ambassador Dawn er en del af stilkonceptet Dawn – hvilket betyder en mild og afdæmpet tone-i-tone farveholdning inspireret af det ­disede morgenlandskab.

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Sand. Verandastang, ­understykke, hjulafdækning, FixOn, Typhoon stormopspænding, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 

Fås i A-mål 850 - 1175.

 

Capri North

Dansk designet rejsetelt – ideel til rejsecampisten.

Capri North er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er hurtigt at stille op, og det lette acryl-materiale gør Capri North let at transportere og sikrer samtidig god åndbarhed. Ophold i forteltet er yderst behageligt, da de store mygge-netsvinduer giver god ventilation uden generende insekter på varme sommerdage og nætter. Alle front- og gavlpaneler kan nedfældes som veranda eller tages helt ud. Capri North fås enten med Zinox-stålrørsstel eller det ultralette CarbonX-fiberstel.

Leveres standard med: Gardinsæt Cube Creme, hjulafdækning, understykke, taske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

Fås i A-mål 675 - 1175.

 

Deltelte

Deltelte - altså de fortelte som ikke dækker hele campingvognens bredde - omfatter fortelte som er velegnet til weekendtelte og vintertelte. Mange af vores deltelte er også velegnet som helårstelte, med et kraftigt stel som kan klare årstiderne.

 

Magnum 340 eller 400 Flint

Magnum 340 og 400 Flint er yderst rejsevenlige deltelte, der hurtigt stilles op, når du er på farten. Med Magnum 340 eller 400 Flint får du et rummeligt rejsetelt på 2,5 meter i dybden og enten 3,4 eller 4 meter i bredden. 
Front- og gavlpaneler er nedfældbare/aftagelige og sammen med to myggenetsgavle, får du et væld af udluftningsmuligheder.  

Ønskes mere plads ude og inde kan Magnum 340 og 400 Flint udbygges med blandet andet Eclipse frontsolsejl (specielt til Magnum), Cosy Corner ll (specielt til Magnum). Med et Annex får du ekstra sove- eller opbevaringsplads. Magnum 340 og 400 Flint er fremstillet i Isacryl, der sikrer et godt indeklima.

Magnum Flint er en del af Flint kollektionen med grålige farveholdninger inspireret af flint som materiale.

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Blue, hjulafdækning, understykke, taske, gavlverandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

 

Minor Dawn

Når det skal være nemt, smart og komfortabelt, er Minor Dawn svaret. Minor Dawn leveres med CarbonX fiberstel – et letvægtsstel, som er hurtigt og let at samle. Vinduet i det aftagelige frontpanel giver lys og godt udsyn. Der er indgangsdør i begge gavle, plus et myggenetvindue i den ene gavl, som kan lukkes af ved at lyne folieafdækningen til. ­Materialet i åndbart Isacryl tilføjer ekstra fordele til indeklimaet. Som ved alle Isabellas deltelte får du den bedste tilslutning til vognen.

Minor Dawn er en del af stilkonceptet Dawn – hvilket betyder en mild og afdæmpet tone-i-tone farveholdning inspireret af det disede morgenlandskab.


Leveres standard med: Gardinsæt Collage Sand, under­stykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 

 

Universal 360 eller 420 Dawn

Universal 420 og 360 Dawn er deltelte, der med stor styrke og stabilitet kan stilles op i alt slags vejr – på alle årstider. To støttestænger presser de fastsyede skumgummipuder fast ind mod vognen, samtidig med at klikprofiler fastholder gavlene direkte på støttestangen for optimal tæthed. Universal 420 og 360 Dawn har indgangsdøre i begge gavle og store vinduer i hele fronten, der giver et godt udsyn. Det stærke Zinox stålstel sikrer en god stabilitet.

Bruges Universal 420 og Universal 360 Dawn som helårstelt anbefales montering af vintersikring og termoloft (ekstraudstyr). Tagkonstruktionen giver uhindret åbning af vogndøren, samt minimal sneophobing.

Universal Dawn er en del af Dawn kollektionen, som er inspireret af det disede morgenlandskab og har en mild og afdæmpet tone-i-tone farveholdning

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Sand, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager

 

Winter

Vintertelt i særklasse

Flere og flere får øjnene op for vintercamping som en dejlig ferieform – måske endda den bedste. Men det stiller også store krav til udstyret man medbringer.

Kraftige materialer, en speciel taghældning for minimal sneophobning samt ekstra bred, udvendig lækant, et stærkt stålstel, fleksibel pløkning og vinduesfolie, som kan tåle ekstreme frostgrader gør, at Isabellas vinterfortelt Winter står distancen – selv i en kraftig snestorm. Modellen er af rengøringsvenligt polyester-materiale og har dør i begge gavle samt udluftning med lynlåslukke.

Winter leveres som standard med: Gardinsæt Bowline Grey, understykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 
 

Solsejl

Vi elsker solen, men på de varme dage er det rart at kunne søge ind i den svale skygge. Især til rejserne sydpå, er det rart at kunne medbringe et solsejl, og Isabella har et bredt udvalg til enhver smag. For alle gælder, at de lette at stille op og pakke ned, så man hurtigt kan få skygge på stoppene undervejs.

 

Sun Shine Plus

Fordel sol og vind med ro i sind

Størst mulig stabilitet og mindst mulig vægt er forenet i solsejlet Sun Shine Plus. Sun Shine Plus leveres komplet med en højre og venstre side. CarbonX-stel med IsaFix-koblinger gør opsætning og nedtagning hurtig og effektiv. Hvis du allerede har et Isabella helfortelt i 2,5 m, passer stellet også til solsejlet. Forhør dig eventuelt hos din forhandler. Du kan lynhurtigt omdanne dit Sun Shine Plus til et let rejsefortelt ved tilkøb af frontstykker som kan lynes i.

Leveres standard med: Højre og venstre side, understykke, hjulafdækning, FixOn, Isabella taske, stang- og pløkpose.

 

Shadow

Skyggeplads hvor som helst og når som helst

Shadow er det multianvendelige rejsesolsejl, som kan sættes op uanset, hvor du befinder dig i en håndevending. Udover det kan monteres selve campingvognen, kan Shadow også bruges som sidesejl på forteltet. Kombineret med sider (ekstraudstyret) er der ekstra læ og beskyttelse mod solen under din Shadow. De særligt kraftige og stabile dorne på stængerne og øser i taget giver en optimal udspænding og størst mulig stabilitet.

Leveres standard med: Typhoon stormopspænding og stangpose.

Shadow fås i str.: 240/300/360/400/500cm.

 

Eclipse

Ét solsejl – to anvendelsesmuligheder

Eclipse er ikke kun egnet som frontsolsejl på Isabellas forteltmodeller, men kan også anvendes som let rejsesolsejl direkte på campingvognen. Eclipse monteres i udhænget på dit fortelt og dermed skabes en skyggefuld terrasse, hvor arealet under tag fordobles. CarbonX stellet med IsaFix-koblinger samt TectumPro byggesystem giver en lav vægt, hurtig opstilling og stor fleksibilitet. For ekstra læ kan en side tilkøbes som ekstraudstyr. Den passer både i venstre og højre side af frontsolsejlet.

Eclipse, samt læsiden kan også bruges på Magnum 340 og 400.

Eclipse fås også i en Mini-udgave som er 150 cm i dybden. Mini Eclipse fås i G14-G21 og kan kun bruges ved at sætte den på forteltet. (kan ikke sættes direkte på vognen)

Leveres standard med: CarbonX med Tectum Pro system (Tectum Pro er et smart koblings- system, som forenkler samling af stængerne) og F-link (monteres på forteltets udhængsrør og forbindes med et klik), Typhoon stormopspænding, transportpose.

 

Leveres med letvægtsstellet CarbonX med Tectum Pro system. 

 

Ventura Sun Q solsejl

Sun Q er et let og rejsevenligt solsejl, der giver skygge til hele familien. Solsejlet er fremstillet i belagt polyester og fylder ikke meget, når det er pakket sammen.

Sun Q fås i str.: 600/700/800/900cm.

 


Udover de forskellige hel- og deltelte samt solsejl har Isabella også en række specialtelte, der er udviklet til specifikke modeller og behov. Det er f. eks. T@b 400 L fortelt, T@b 320 L fortelt, T@b Solsejl, Adria Action fortelt, Eriba Touring & Feeling fortelt og opbevaringsteltet Space.


Gennem de seneste år har Isabella oparbejdet et stort og interessant udvalg af ekstraudstyr, tilbehør og campingmøbler. Det er f.eks. Cosey Corner læhjørne, forskellige udbygninger (Annex), markiser, skillevægge, læsejl, organizere, underlag og campingmøbler. Alle varegrupper kan være med til at gøre ophold i dit Isabella fortelt både individuelt og ekstra hyggeligt.

Se mere om de viste fortelte på www.isabella.net/dk