Isabella fortelte              

 

                                                     

 

Vi forhandler både Isabella og Ventura fortelte. Teltene kan ses nedenfor.

 

 

Fortelte

Når du er på camping, er det ofte i forteltet, du bruger mange timer. Dit fortelt er både dagligstue og spisestue, opbevaringsrum og mødested. Derfor er det helt afgørende, at du vælger det rigtige fortelt til dine campingbehov.

I Isabellas kollektion finder du alle typer af fortelte, hvad end du søger et fastligger fortelt, et rejsefortelt eller et helårsfortelt. Vi tilbyder desuden fortelte, der er specialdesignede til mindre campingvogne. Og du kan altid regne med den velkendte Isabella kvalitet: testet og afprøvet i mere end 60 år.

Penta Etna.

Penta Flint har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt– en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Det sandfarvede tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Flint til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i. Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon, betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen.

Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Etna hele året. 

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Blue, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.A-mål fra 850 til 1350

 

Nordic.

Nordic er et stilfuldt luksusfortelt skabt til brug hele campingsæsonen. Skandinavisk design og unikke matrialer giver dig et robust fortelt med lang levetid.

Matrialevalget i Nordic sikre dig en enestående styrke. Forteltet er udstyret med vores kraftige megastel, som sammen med det solide PVC-tag er skabt til at modstå storm og regn. Fronter og sider er lavet i det rengøringsvenlige isacryl, der holder farven intakt, og som med sin unikke åndbarhed skaber et optimalt indeklima i forteltet.

Nordic er spækket med detaljer, der giver dig en mærkbar forskel på campingferien.

- klapper for alle vinduer som beskytter dine ting mod solens stråler og sørger for at udefrakommende ikke kan se dine ejendele, når du tager væk fra forteltet. 

- Ekstra brede indgangsdøre så du nemt kan komme ind med fx barnevogn eller kørestol.

- Ekstra Ventilation til at skabe et godt indeklima i forteltet. Udover vores standard topventilation i fronten og net-vinduer i gavlene, får du også to ekstr lodrette ventilationsbånd, som kan lynes ned efter behov.

-Dobbelt PVC græskant som beskytter ekstra godt mod vind og vejr.

- I fronten af forteltet, bag en lynlås, har du mulighed for at montere vores lampeophæng (ekstra Ustyr) til isabellas solcellelamper.

Leveres standard med 

- Gardiner Cube Creme
- Understykke
- Hjulafdækning
- Typhoon stormbarduner
- Pløkker og pløkpose

 

Commodore Dawn eller North

Commodore er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping, og nyder at have god plads i forteltet. Store panel-opdelte panoramavinduer gør Commodore til et venligt opholdsrum med et unikt lysindfald.

Der er god mulighed for at bevare et godt indeklima i forteltet, idet Commodore -modellen har myggenetvindue med folieklap i begge gavle, samt en integreret topudluftning i midten af fronten.

Commodore fås både som Dawn- og North-model. 
Commodore Dawn er en del af Dawn kollektionen, som er ­inspireret af det disede morgenlandskab og har en mild og afdæmpet tone­-i-tone farveholdning. 
Commodore North er en del af North kollektionen, hvor de afdæmpede farver har klare referencer til den nordiske natur.

Leveres standard med 

-Gardinsæt
-Verandastang
-Understykke
-Hjulafdækning
-FixOn
-Typhoon stormopspænding
-Telttaske
-Stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

 

Commodore North fås i A-mål fra 900 - 1175.

Commodore Dawn fås i A-mål fra 850-1225

 

Ambassador 

Med mere end 30 år på markedet forpligter navnet ”Ambassador” som værende det ultimative rejsetelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder. 

Ambassador  har myggenetvindue i begge gavle, og er fremstillet i Isacryl for at sikre et godt indeklima. Taget er belagt på ydersiden og har en mønstret inderside, hvilket minimerer kondens­dannelse.

For at få give et godt lysindfald og sikre, at forteltet er et lyst og venligt opholdsrum har ­Ambassador store panel-opdelte panoramavinduer i fronten.

Leveres standard med 

Gardinsæt
Verandastang
Understykke
Hjulafdækning
FixOn
Typhoon stormopspænding
Telttaske
Stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

Fås i A-mål 850 - 1175.

 

Capri North

Dansk designet rejsetelt – ideel til rejsecampisten.

Capri North er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er hurtigt at stille op, og det lette acryl-materiale gør Capri North let at transportere og sikrer samtidig god åndbarhed. Ophold i forteltet er yderst behageligt, da de store mygge-netsvinduer giver god ventilation uden generende insekter på varme sommerdage og nætter. Alle front- og gavlpaneler kan nedfældes som veranda eller tages helt ud. Capri North fås enten med Zinox-stålrørsstel eller det ultralette CarbonX-fiberstel.

Leveres standard med: Gardinsæt , hjulafdækning, understykke, taske, verandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

Fås i A-mål 800 - 1175.

 

Forum Etna.

Forums justerbare fronter giver dig god mulighed for at tilpasse dit inde- og udeum, som du ønsker. Fronten kan enten rykkes en meter tilbage og derved skabe plads til en overdækket terrasse, eller du kan nøjes med at rykke den ene halvdel tilbage og lave et vindfang foran indgangsdøren. Frontdelene kan også byttes om, så døren kan placeres i den side du ønsker. Ved tilkøb af en ekstra frontdel, kan du lave en lille entre og dermed opnå endnu større fleksibilitet. Forum Etna er udelukkende konstrueret med vores kraftige megastel, som giver dig den stabilitet, du som fastligger har brug for. Det klassiske fastligger fortelt er 3,5 meter i dybden og fås i mange størrelser. Forum Etna er designet i varme, mørke nuancer, der er særlig velegnet til sæsoncamping.

 

Deltelte

Deltelte - altså de fortelte som ikke dækker hele campingvognens bredde - omfatter fortelte som er velegnet til weekendtelte og vintertelte. Mange af vores deltelte er også velegnet som helårstelte, med et kraftigt stel som kan klare årstiderne.

 

Magnum Etna 340 eller 400 

Magnum 340 og 400 Etna er yderst rejsevenlige deltelte, der hurtigt stilles op, når du er på farten. Med Magnum 340 eller 400 Flint får du et rummeligt rejsetelt på 2,5 meter i dybden og enten 3,4 eller 4 meter i bredden. 
Front- og gavlpaneler er nedfældbare/aftagelige og sammen med to myggenetsgavle, får du et væld af udluftningsmuligheder.  

Ønskes mere plads ude og inde kan Magnum 340 og 400 Flint udbygges med blandet andet Eclipse frontsolsejl (specielt til Magnum), Cosy Corner ll (specielt til Magnum). Med et Annex får du ekstra sove- eller opbevaringsplads. Magnum 340 og 400 Flint er fremstillet i Isacryl, der sikrer et godt indeklima.

Leveres standard med: Gardinsæt Collage Blue, hjulafdækning, understykke, taske, gavlverandastang, FixOn, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.

 

Minor Dawn

Når det skal være nemt, smart og komfortabelt, er Minor Dawn svaret. Minor Dawn leveres med CarbonX fiberstel – et letvægtsstel, som er hurtigt og let at samle. Vinduet i det aftagelige frontpanel giver lys og godt udsyn. Der er indgangsdør i begge gavle, plus et myggenetvindue i den ene gavl, som kan lukkes af ved at lyne folieafdækningen til. ­Materialet i åndbart Isacryl tilføjer ekstra fordele til indeklimaet. Som ved alle Isabellas deltelte får du den bedste tilslutning til vognen.

Minor Dawn er en del af stilkonceptet Dawn – hvilket betyder en mild og afdæmpet tone-i-tone farveholdning inspireret af det disede morgenlandskab.


Leveres standard med: Gardinsæt Collage Sand, under­stykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 

Winter

Vintertelt i særklasse

Flere og flere får øjnene op for vintercamping som en dejlig ferieform – måske endda den bedste. Men det stiller også store krav til udstyret man medbringer.

Kraftige materialer, en speciel taghældning for minimal sneophobning samt ekstra bred, udvendig lækant, et stærkt stålstel, fleksibel pløkning og vinduesfolie, som kan tåle ekstreme frostgrader gør, at Isabellas vinterfortelt Winter står distancen – selv i en kraftig snestorm. Modellen er af rengøringsvenligt polyester-materiale og har dør i begge gavle samt udluftning med lynlåslukke.

Winter leveres som standard med: Gardinsæt Bowline Grey, understykke, hjulafdækning, FixOn, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager. 
 

Solsejl

Vi elsker solen, men på de varme dage er det rart at kunne søge ind i den svale skygge. Især til rejserne sydpå, er det rart at kunne medbringe et solsejl, og Isabella har et bredt udvalg til enhver smag. For alle gælder, at de lette at stille op og pakke ned, så man hurtigt kan få skygge på stoppene undervejs.

 

Sun Shine Plus

Fordel sol og vind med ro i sind

Størst mulig stabilitet og mindst mulig vægt er forenet i solsejlet Sun Shine Plus. Sun Shine Plus leveres komplet med en højre og venstre side. CarbonX-stel med IsaFix-koblinger gør opsætning og nedtagning hurtig og effektiv. Hvis du allerede har et Isabella helfortelt i 2,5 m, passer stellet også til solsejlet. Forhør dig eventuelt hos din forhandler. Du kan lynhurtigt omdanne dit Sun Shine Plus til et let rejsefortelt ved tilkøb af frontstykker som kan lynes i.

Leveres standard med: Højre og venstre side, understykke, hjulafdækning, FixOn, Isabella taske, stang- og pløkpose.

 

Shadow

Skyggeplads hvor som helst og når som helst

Shadow er det multianvendelige rejsesolsejl, som kan sættes op uanset, hvor du befinder dig i en håndevending. Udover det kan monteres selve campingvognen, kan Shadow også bruges som sidesejl på forteltet. Kombineret med sider (ekstraudstyret) er der ekstra læ og beskyttelse mod solen under din Shadow. De særligt kraftige og stabile dorne på stængerne og øser i taget giver en optimal udspænding og størst mulig stabilitet.

Leveres standard med: Typhoon stormopspænding og stangpose.

Shadow fås i str.: 240/300/360/400/500cm.

 

Eclipse

Ét solsejl – to anvendelsesmuligheder

Eclipse er ikke kun egnet som frontsolsejl på Isabellas forteltmodeller, men kan også anvendes som let rejsesolsejl direkte på campingvognen. Eclipse monteres i udhænget på dit fortelt og dermed skabes en skyggefuld terrasse, hvor arealet under tag fordobles. CarbonX stellet med IsaFix-koblinger samt TectumPro byggesystem giver en lav vægt, hurtig opstilling og stor fleksibilitet. For ekstra læ kan en side tilkøbes som ekstraudstyr. Den passer både i venstre og højre side af frontsolsejlet.

Eclipse, samt læsiden kan også bruges på Magnum 340 og 400.

Eclipse fås også i en Mini-udgave som er 150 cm i dybden. Mini Eclipse fås i G14-G21 og kan kun bruges ved at sætte den på forteltet. (kan ikke sættes direkte på vognen)

Leveres standard med: CarbonX med Tectum Pro system (Tectum Pro er et smart koblings- system, som forenkler samling af stængerne) og F-link (monteres på forteltets udhængsrør og forbindes med et klik), Typhoon stormopspænding, transportpose.

 

Leveres med letvægtsstellet CarbonX med Tectum Pro system. 

Atlas megastel til solsejl.

Med Megastel står atlas solsejlet godt og fast selv i regn og blæst - det er derfor det oplagte solsejl til fastliggeren. 

Atllas monteres i udhænget på dit fortelt ved hjælp af 3 Mega F-link og dermed skabes en skyggefuld terrasse, hvor arealet under taget næsten fordobles. For at opnå ekstra læ kan siden tilkøbes til højre og venstre side. Disse lynes let og hurtigt på tagdugen.

Siderne fåes så de passer i farverne til både isabella Dawn - north og Etna fortælte.

Dybde 230

Solsejl til penta.

Solsejlet har en unik konstruktioni form af et top bagpanel,der sikre en god højde på solsejlet, selvom det monteres på penta forteltet under udhænget, For at skabe et godt lysindfald under solsejlet, er bagpanelet forsyet med to topvinduer,

Penta solsejlset er udstyret med en speciel PVC tagrende, så du kan forbinde solsejl og fortelt uden af få problemer med regnvand. De specialdesignede nedløbsrør sørger for at lede vandet væk fa tagrender og væk fra solsejlet i begge sider.

Designmæssigt er solsejlet skabt til at passe perfekt til penta forteltet, idet det samme tagmatriale går igen i både solsejl og fotelt. For at opnå ekstra læ kan du tilkøbe en højre og venstre side. Siderne fås i vores Etna farvetema, så de passer perfekt til Penta Etna, men også er harmoniske sammen med ældre Penta telte i andre farvetemaer.

Solsejlet fås i en størrelse, der passer perfekt på penta fortelte i størelsen G19 men kan også bruges på større G-Mål.

Dybde 200

Shade Solsejl.

Shade, er alt hvad du har brug for på sommerferien eller i weekender med høj sol og lune temperaturer. Med tre lette CarbonX stænder og en letvægtsteltdug, kan du hurtigt og effettivt sætte shade op på et øjeblik. Den ultralave vægt på kun 5,5 kg. giver dig mere bagaeplads til fx sykler, grill og campngmøbler. 

Ønsker du mere blot et solsejl, der giver skygge er shade en ideel løsning. Solsejlet består både af  tag og et integreret frontstykke, som giver dig ekstra læ i fronten.

Shade monteres direkte på campingvognen og passer på vogne med en skinnehøjde på 210-260.

Dybde 200 cm.

Loggia Solsejl

Skab skygge med det ultimative letvægtssolsejl. Rejser du rundt fra sted til sted om sommeren, er loggia solsejlet det perfekte valg. Det vejer kun 8,5 kg. (3 M bred) og 10,2 kg (4 m Bred), og det sættes direkte på campingvognen, hvorefter det rejses ved hjælp af 3 letvægts CarbonX stænger. Med Loggia får du en ekstra stor skyggeflade. Det har en dybde på 2,70 meter, og er dermed det dybeste solsejl i isabellas sortiment. 

Udover de forskellige hel- og deltelte samt solsejl har Isabella også en række specialtelte, der er udviklet til specifikke modeller og behov. Det er f. eks. T@b 400 L fortelt, T@b 320 L fortelt, T@b Solsejl, Adria Action fortelt, Eriba Touring & Feeling fortelt og opbevaringsteltet Space.


Gennem de seneste år har Isabella oparbejdet et stort og interessant udvalg af ekstraudstyr, tilbehør og campingmøbler. Det er f.eks. Cosey Corner læhjørne, forskellige udbygninger (Annex), markiser, skillevægge, læsejl, organizere, underlag og campingmøbler. Alle varegrupper kan være med til at gøre ophold i dit Isabella fortelt både individuelt og ekstra hyggeligt.

Se mere om de viste fortelte på www.isabella.net/dk