Klik for at se stort billede.

TRAVELLIFE SORIA SERVICESÆT TERRAZZO 16 DELE

Sagsnr. T-150

Pris kr. 539,-

Beskrivelse:

Dette 16-delt Travellife Soria servicesæt består af fire 275 ml krus, fire skåle med ø 15 cm, fire tallerkener med ø 23 cm og fire tallerkener med ø 28 cm. Det ideelle sæt til en nybegynder på campingpladsen! Materialet, melamin, er ridsefast og ekstremt robust. Det gør Soria-servicesættet velegnet til udendørs brug. Servicesættet kan også vaskes i opvaskemaskine. Vi anbefaler, at du lægger det i den øverste bakke i opvaskemaskinen.

Fordele

16-delt servicesæt til camping
Fremstillet af solidt og ridsefast melamin
Kan tåle opvaskemaskine: i den øverste bakke
Stabelbare
Mat keramik udseende
Mat keramik udseende

Når du ser dette melamin servicesæt, tror du måske, at det er lavet af ægte keramik. Desuden har sættet et muntert terrazzo-design. Kort sagt, takket være dette service vil du stjæle opmærksomheden på campingpladsen med et smukt dækket bord. Skåle og tallerkener i Soria servicesættet er perfekt til at stable, så de fylder lidt i campingvognen eller teltet.

Leder du efter robust servicesæt til campingpladsen, som også ser godt ud? Så er det 16-delt Travellife Soria servicesæt terrazzo et fremragende valg. Servicesæt er solidt, ridsefast og fås også i forskellige farvekombinationer.

Med forbehold for fejl og forglemmelser.

Vil du høre mere?

Tlf.: 75 15 25 88

Mail: ecc@ecc.dk

Send spørgsmål - evt. byttetilbud